Oproep schoonmaak Keep it Clean Day

Oproep schoonmaak Keep it Clean Day

Type actie:
actie

Gemeente:


Locatie:


Startdatum:
20-09-2012

Einddatum:
31-12-9999

Website:
Ik doe mee!

Oproep schoonmaak Keep it Clean Day

Hilversum – G&E’s Bermbende, Goois Natuurreservaat en Gewestelijke Afvalstoffendienst roepen inwoners van het Gooi op voor een schoonmaakactie morgenochtend van 10.00 tot 12.00 uur op de Zuiderheide en Bussumer- of Westerheide.

De actie is een gezamenlijk initiatief in verband met de landelijke Keep it Clean Day, die vrijdag 21 september plaats vindt. Oogmerk hiervan is het hele land in één klap ontdoen van zwerfvuil. Volgende week vinden dergelijke evenementen in tachtig andere landen plaats.

Ook in onze regio hopen de organisatoren op grote belangstelling. De leden van Bermbende zijn persoonlijk uitgenodigd. Maar de oproep geldt voor iedereen die een schone leefomgeving een warm hart toedraagt.

Vrijdag is de plek van samenkomst het parkeerterrein bij het Sint Janskerkhof in Laren (tegenover La Place, Hilversumseweg). Rond kwart voor tien worden hier afvalgrijpers rondgedeeld en afvalzakken. Wie zelf een prikstok heeft, gelieve die mee te nemen. Trek stevige schoenen aan, houd rekening met regen en stuur even een mailtje, zodat we weten wie eraan meedoet. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Vanaf 10.00 uur nemen we de heidepaden en bermen onder handen. Dat gebeurt op verkeersveilige plekken. Twee kleine teams doen de bermen van de Hilversumse- en Larenseweg. Om 12.00 uur wordt iedereen terug verwacht op de parkeerplaats en geven we het aantal deelnemers en de ‘opbrengst’  door aan het landelijke Keep it Clean Day-bureau.

Wie los van deze actie aan de slag gaat – alleen of in teamverband – kan zijn of haar gegevens achterlaten op deze  website via de "ik doe mee" button.

We zien jullie graag morgen!

print