Keep it clean day

Keep it clean day

Type actie:
actie

Gemeente:
Muiden, Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Wijdemeren, Laren, Hilversum

Locatie:


Startdatum:
18-09-2012

Einddatum:
31-12-9999

Website:
Ik doe mee!

Op vrijdag 21 september maken we met z’n allen Nederland een stukje schoner.

Nederland doet mee!
Op vrijdag 21 september 2012 organiseren we een Keep It Clean Day! Duitsland, België en Frankrijk doen hetzelfde, en gezamenlijk ruimen we op 21/22 september 980.000 vierkante kilometer op! Deze grote Schoonmaak is onderdeel van de WorldCleanUp die tussen 24 maart en 25 september over de aarde waait. 90 landen organiseren in die periode, onder de vlag van de WorldCleanUp een CleanUpDay in hun eigen land. En wij doen natuurlijk ook mee!

21 september een gewone vrijdag tijdens de Hollandse nazomer. Kinderen gaan naar school. Volwassenen naar hun werk. Alles gaat zijn gangetje, zoals altijd. Maar vandaag is er iets anders, iets is anders dan normaal. Vandaag maken honderdduizenden mensen zich klaar om, naast hun gewone dagbesteding, ergens op deze dag op te ruimen. Kranten staan er vol mee. Radiostations wensen ons allen een schone dag. En tv-zenders berichten over de laatste stand van zaken. Je laat je troep toch ook niet thuis slingeren, waarom zou je dat op straat dan wel doen?

Doe mee!
Door bijvoorbeeld op te ruimen tijdens uw dagelijkse wandeling met de hond of door met uw straat of vereniging een specifiek gebied in uw omgeving schoon te maken.

Wij horen graag welke acties er plaats vinden in onze regio op 'keep it clean day". U kunt ons mailen op info@schoongooienvecht.nl of u kunt uw actie melden op de button onderaan de pagina "ik doe mee".

U helpt toch ook mee onze regio schoner te krijgen?

 

 

 

print