Help mee! En maak een leuke foto………

Help mee!  En maak een leuke foto………

Type actie:
actie

Gemeente:
Muiden, Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Wijdemeren, Laren, Hilversum

Locatie:


Startdatum:
28-11-2014

Einddatum:
01-02-2015

Website:
Ik doe mee!

Geen excuus, vuurwerk ruim je zelf op

 Oud & Nieuw zit er weer aan te komen en dat betekent feest. Aftellen, proosten en dan snel naar buiten. Honderduizendklappers worden afgestoken en megavuurpijlen versieren de lucht.

Helaas is nieuwjaarsdag iets minder mooi om naar te kijken. De hele straat is bezaaid met rode snippers, pijlen, verpakkingen en andere vuurwerkresten. Dit is natuurlijk niet te voorkomen, maar opruimen kun je het wel.

Begin het nieuwe jaar met een schone  en veilige straat. Pak de bezem en ruim het vuurwerkafval op. Je voorkomt dat kleine kinderen met gevaarlijk vuurwerk gaan spelen en dat resten vuurwerk nog maanden op straat zwerven.

Fotowedstrijd

Samen kunnen we voorkomen dat afgestoken vuurwerk zwerfafval wordt. Organiseer een opruimactie in jouw straat en win een bol.com bon! Hoofdprijs t.w.v. € 200,- 2e prijs t.w.v. € 100,- en 3e prijs t.w.v. € 50,-.

Hoe kun je meedoen?

Stuur een duidelijke foto van de opruimactie (voor en na) voor 6 januari 2015 naar info@schoongooienvecht.nl. Vermeld in de mail: je naam, telefoonnummer, e-mailadres en de locatie waar is schoongemaakt (straat en plaats).

 

 

print