Geslaagde zwerfvuilactie op Anna's Hoeve

Geslaagde zwerfvuilactie op Anna's Hoeve

Type actie:
actie

Gemeente:
Hilversum

Locatie:


Startdatum:
08-09-2014

Einddatum:
31-12-9999

Website:
Ik doe mee!

Elf zwerfvuilruimers met zeer goede zin gingen afgelopen zaterdagochtend (6 september) aan de slag in Anna’s Hoeve. Bij de start werden we door voorzitter Martin Triebels bijgepraat over de veranderingen die Anna’s Hoeve bedreigen. Wil je hier meer over weten kijk dan op de website www.annashoeve.nl of kom langs bij de info-kraam op de vrijetijdsmarkt op zaterdag 13 september op de Groest in Hilversum.

 

In twee uurtjes tijd werden door deze elf harde werkers veertien vuilniszakken gevuld en een stuk tapijt en een kapotte stoel afgevoerd.

Op speciaal verzoek werd het bospad aan de kant van de Liebergerweg over een lengte van 40 tot 50 meter minutieus uitgekamd met de hand en een tuinharkje op glasscherven.

Rolstoelers, scootmobielers en honden kunnen weer veilig Anna’s Hoeve betreden. De traditionele koffie met koek bij St. Joseph van Versa Welzijn smaakte ons na afloop prima.

Op zondag 7 september maakten Richard Kreeft en ondergetekende een mooie toegift met een duo-zwerfvuilactie langs de Hilversumseweg tussen dagcamping Westerveld en Geologisch Museum Hilversum. Zes zakken met troep was onze beloning. En een zeer voldaan gevoel, zoals jullie dat allemaal ongetwijfeld hebben na het ruimen van zwerfvuil.

Heb je deze keer niet mee kunnen doen? Volgend jaar krijg je opnieuw de kans in Anna’s Hoeve op de zaterdagen 11 april, 4 juli en 3 oktober.

Trek je buitenspullen aan en laat de wereld je beste kant zien! Je bent meer dan welkom

print