Week van Nederland Schoon en landelijke Opschoondag : deelnemers gezocht!

Week van Nederland Schoon en landelijke Opschoondag : deelnemers gezocht!

Type actie:
actie

Gemeente:
Bussum, Muiden, Weesp, Naarden, Huizen, Blaricum, Wijdemeren, Laren, Hilversum

Locatie:


Startdatum:
18-02-2013

Einddatum:
29-03-2013

Website:
Ik doe mee!

 

Ergert u zich ook aan zwerfafval op straat? Help dan mee met het opruimen hiervan op zaterdag 9 maart 2013 tijdens de Landelijke Opschoondag.

Op zaterdag 9 maart aanstaande doet de regio Schoon Gooi en Vecht voor de 8e keer mee aan de Landelijke Opschoon Dag. Medewerkers van de regio ruimen regelmatig zwerfafval op van de straat, plantsoenen en natuurgebieden. Sinds 2008 besteedt de regio extra aandacht aan zwerfafval. Onder andere door meer publiciteit en het organiseren van zwerfafvalprojecten met bewoners, scholieren en bedrijven. Dit resulteert in een grotere betrokkenheid, bewustwording maar vooral minder zwerfafval.

Opschoondag en Week van Nederland Schoon

Op zaterdag 9 maart en gedurende de Week van Nederland Schoon (9-15 maart)  doet de regio Schoon Gooi en vecht mee met diverse acties.  Zo vinden er schoonmaak acties plaats in Bussum, Huizen, Wijdemeren en Hilversum.

Aanmelden

Doet u met ons mee, meld u zich dan voor 4 maart 2013 aan via het antwoordformulier dat rechts op deze pagina te downloaden is. Met uw aanmelding krijgen wij in beeld op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Als we allemaal meewerken ziet Nederland, en regio Gooi en Vecht in het bijzonder, er schoner uit. Niet onbelangrijk, want iedereen voelt zich prettiger en veiliger in een schone omgeving.

We zien u graag op één van de schoonmaak acties gedurende de Week van Nederland Schoon!

print